Strateško ulaganje

Naknada tečaj pokriva puni šestomjesečni program učenja tehnike i da bi postali samodostatni u praksi, i to s toliko osobne pažnje koliko vam je potrebno. Plaćanje se može izvršiti na različite načine, a i rate su moguće.

Cijene tečaja

  • 2000 KN: standardna cijena tečaja
  • 1000 KN: nezaposleni, umirovljenici, djeca
  • 500 KN: djeca do 10 godina

Nudimo popuste za bračne parove.

Nakon što je tečaj započeo povrat novca nije moguć.

Povlastice i studentske cijene

  • 1000 KN (povlastice: učenici u dobi od 18 i više godina, registrirani nezaposleni, umirovljenici, zatvorenici i ljudi s posebnim potrebama)
  • 1000 KN (učenici od 10-18 godina)

Slobodno se raspitajte o svim pojedinostima kod vašeg lokalnog učitelja/ice, koji će možda biti u mogućnosti ponuditi dodatne školarine.

Obiteljske cijene i cijene za djecu

  • Svaki roditelj plaća cijenu koja odgovara razini prihoda – oni koji ne zarađuju plaćaju povoljnije i sva djeca do 18 godina koji žive sa roditeljima uče BESPLATNO.
  • Djeca mlađa od 10 godina će naučiti tehniku posebno prilagođenu za njihovu dob. Ako ne nauče zajedno sa roditeljima, cijena iznosi 25% od cijene glavnog roditelja ili skrbnika u odgovarajućoj razini prihoda. Nužno je da jedan od roditelja već prakticira transcendentalnu meditaciju, prije nego ju njihovo dijete nauči, ili svi mogu naučiti tehniku u isto vrijeme.

Prilagođeni tečajevi i grupne cijene

Molimo da nam se javite sa ponudom za privatne tečajeve, grupne tečajeve, i tečajeve u prostorima poslovnih i obrazovnih institucija.

Učinite
prvi korak

Pronađite vama najbližeg učitelja

pronađi

ili nazovite
091 2441 570

Michael Andrew, TM meditator

Michael Andrew, financijski savjetnik:

"Prije 15-20 godina sam otišao na uvodno predavanje o transcendentalnoj meditaciji i iz potpuno pogrešnih razloga, odustao sam od tečaja. Cijena je jako mala u odnosu na dobrobiti koje mogu promijeniti vaš život. Transcendentalna meditacija mi je dala unutarnji mir za kojeg nisam vjerovao da ga imam."

Dr Norman Rosenthal
New York Times
'best seller'

Transcendcija: Iscjeljenje i preobrazba kroz transcendantalnu meditaciju

Transcendcija: Iscjeljenje i preobrazba kroz transcendantalnu meditaciju

"Najbolja knjiga o transcendentalnoj meditaciji" - David Lynch

Sada dostupna na internetu i u knjižarama