TM u Koprivnici

Ovo je službena stranica TM centra Koprivnica. Transcendentalnu meditaciju podučava u Koprivnici i okolnom području certificirana, kvalificirana učiteljica tehnike TM.

Transcendentalnu meditaciju je u svijet donio Maharishi Mahesh Yogi prije 50 godina, a naučilo ju je preko 5 milijuna ljudi.

Što je Transcendentalna meditacija

Lady meditating

Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika, koja se vježba dva puta na dan po 20 minuta, zatvorenih očiju, udobno sjedeći. TM tehniku je lako naučiti i sa užitkom se vježba. Do sada je naučilo preko 5 milijuna ljudi svih dobi, kultura i religija.

TM tehnika dozvoljava vašem duhu da se lagano smiri unutar sebe kroz tiše nivoe misli, dok ne doživite najtiši i najmirniji nivo vaše vlastite svjesnosti.

Koje su dobrobiti TM tehnike

Transcendentalna meditacija razvija puni potencijal života za svakoga. Detaljna istraživanja su dokazala da ona smanjuje stres i anksioznost, što rezultira s više unutarnjeg mira i kreativnijim mišljenjem, poboljšanim zdravljem, većim uspjehom i srećom.

Kako da naučim ili saznam više o tome?

Redovno održavamo besplatna uvodna predavanja o Transcendentalnoj meditaciji. Možete se predbilježiti online za bilo koje iduće predavanje.

Rezervirajte Vaše uvodno predavanje

Prisustvujte besplatnom uvodnom predavanju i saznajte sve što vam treba o tehnici TM i njenim brojnim dobrobitima. Da bi se predbilježili kliknite gumb Detalji unutar liste predavanja.

Za više informacija kontaktirajte slobodno i s povjerenjem direktno učitelja tehnike TM preko slijedećeg obrasca na stranici za kontakt.

Events
Datum Vrijeme Mjesto Tema događanja Sortable Date

Rezervirajte lokalno
uvodno predavanje

rezervirajte ovdje

ili nazovite 
+385(98)9404017

Dogovorite predavanje

Karmen Fiala-Mažar, TM učitelj, Koprivnica

Karmen Fiala-Mažar radi kao certificirani i ovlašteni učitelj TM-a na području Koprivnice i okolice, podučava tehniku transcendentalne meditacije i vodi TM centar Koprivnica.
više