TM u Poreču

Ovo je službena stranica TM centra Poreč. Transcendentalnu meditaciju podučava u Poreču i okolnom području certificirana, kvalificirana učiteljica tehnike TM.

Transcendentalnu meditaciju je u svijet donio Maharishi Mahesh Yogi prije 50 godina, a naučilo ju je preko 5 milijuna ljudi.

Što je Transcendentalna meditacija

Lady meditating

Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika, koja se vježba dva puta na dan po 20 minuta, zatvorenih očiju, udobno sjedeći. TM tehniku je lako naučiti i sa užitkom se vježba. Do sada je naučilo preko 5 milijuna ljudi svih dobi, kultura i religija.

TM tehnika dozvoljava vašem duhu da se lagano smiri unutar sebe kroz tiše nivoe misli, dok ne doživite najtiši i najmirniji nivo vaše vlastite svjesnosti.

Koje su dobrobiti TM tehnike

Transcendentalna meditacija razvija puni potencijal života za svakoga. Detaljna istraživanja su dokazala da ona smanjuje stres i anksioznost, što rezultira s više unutarnjeg mira i kreativnijim mišljenjem, poboljšanim zdravljem, većim uspjehom i srećom.

Kako da naučim ili saznam više o tome?

Redovno održavamo besplatna uvodna predavanja o Transcendentalnoj meditaciji. Možete se predbilježiti online za bilo koje iduće predavanje.

Rezervirajte Vaše uvodno predavanje

Prisustvujte besplatnom uvodnom predavanju i saznajte sve što vam treba o tehnici TM i njenim brojnim dobrobitima. Da bi se predbilježili kliknite gumb Detalji unutar liste predavanja.

Za više informacija nazovite slobodno i s povjerenjem direktno učitelja tehnike TM na broj 098/908-6565 ili nas kontaktirajte na stranici za kontakt.

Events
Datum Vrijeme Mjesto Tema događanja Sortable Date

Rezervirajte lokalno
uvodno predavanje

rezervirajte ovdje

ili nazovite 
098 908 6565

Dogovorite predavanje

Liliana Valenta, TM učitelj, Poreč

Liliana Valenta radi kao certificirani i ovlašteni učitelj TM-a na području Poreča, podučava tehniku Transcendentalne meditacije i vodi TM centar Poreč.
više