TM u Slavonskom Brodu

Ovo je službena stranica TM centra Slavonski Brod. Transcendentalnu meditaciju podučava u Slavonskom Brodu i okolnom području certificirani, kvalificirani učitelj tehnike TM.

Transcendentalnu meditaciju je u svijet donio Maharishi Mahesh Yogi prije 50 godina, a naučilo ju je preko 5 milijuna ljudi.

Što je Transcendentalna meditacija

Lady meditating

Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika, koja se vježba dva puta na dan po 20 minuta, zatvorenih očiju, udobno sjedeći. TM tehniku je lako naučiti i sa užitkom se vježba. Do sada je naučilo preko 5 milijuna ljudi svih dobi, kultura i religija.

TM tehnika dozvoljava vašem duhu da se lagano smiri unutar sebe kroz tiše nivoe misli, dok ne doživite najtiši i najmirniji nivo vaše vlastite svjesnosti.

Koje su dobrobiti TM tehnike

Transcendentalna meditacija razvija puni potencijal života za svakoga. Detaljna istraživanja su dokazala da ona smanjuje stres i anksioznost, što rezultira s više unutarnjeg mira i kreativnijim mišljenjem, poboljšanim zdravljem, većim uspjehom i srećom.

Kako da naučim ili saznam više o tome?

Redovno održavamo besplatna uvodna predavanja o Transcendentalnoj meditaciji. Možete se predbilježiti online za bilo koje iduće predavanje.

Rezervirajte Vaše uvodno predavanje

Prisustvujte besplatnom uvodnom predavanju i saznajte sve što vam treba o tehnici TM i njenim brojnim dobrobitima. Da bi se predbilježili kliknite gumb Detalji unutar liste predavanja.

Za više informacija nazovite slobodno i s povjerenjem direktno učitelja tehnike TM na broj 091/734-8675 ili nas kontaktirajte na stranici za kontakt.

Events
Datum Vrijeme Mjesto Tema događanja Sortable Date

Rezervirajte lokalno
uvodno predavanje

rezervirajte ovdje

Lidija Draženović
091 734 8675

Lokacija: Naselje Lutvinka 1/3, Slavonski Brod

Dogovorite predavanje

Lidija Draženović, TM učitelj, Slavonski Brod

Lidija Draženović radi kao certificirani i ovlašteni učitelj TM-a na području Slavonskog Broda i okolice, podučava tehniku Transcendentalne meditacije i vodi TM centar Slavonski Brod.
više