TM u Velikoj Gorici

Ovo je službena stranica TM centra Velika Gorica. Transcendentalnu meditaciju podučava u Velikoj Gorici ovlaštena, kvalificirana učiteljica tehnike Transcendentalne meditacije.

Transcendentalnu meditaciju je svijetu predstavio Maharishi Mahesh Yogi prije više od 60 godina, a do sad ju je naučilo preko 5 milijuna ljudi.

Što je Transcendentalna meditacija

Lady meditating

Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika, koja se vježba dva puta na dan po 20 minuta, zatvorenih očiju, udobno sjedeći. Lako ju je naučiti, a vježba je vrlo ugodna i opuštajuća. Do sada je Transcendentalnu meditaciju naučilo preko 5 milijuna ljudi svih dobi, kultura i religija.

Transcendentalna meditacija omogućuje vašem duhu da se lagano smiri unutar sebe kroz tiše razine misli, dok ne doživite najtišu i najmirniju razinu vaše vlastite svijesti.

Koje su dobrobiti TM tehnike

Transcendentalna meditacija razvija puni potencijal života. Brojna znanstvena istraživanja su dokazala da ona smanjuje stres i anksioznost, što rezultira s više unutarnjeg mira i kreativnijim mišljenjem, poboljšanim zdravljem, većim uspjehom i srećom.

Kako da naučim ili saznam više o tome?

Redovito održavamo besplatna uvodna predavanja o Transcendentalnoj meditaciji. Možete se predbilježiti on-line za bilo koje iduće predavanje.

Rezervirajte Vaše mjesto na uvodnom predavanju

Prisustvujte besplatnom uvodnom predavanju i saznajte sve o tehnici Transcendentalne meditacije i njezinim brojnim dobrobitima. Da biste se predbilježili kliknite gumb "Detalji" unutar liste predavanja.

Za više informacija obratite se slobodno i s povjerenjem izravno učiteljici tehnike Transcendentalne meditacije Sandi Itey na broj 092/3201-865, ili na e-mail sanda.itey@tm.org

Events
Datum Vrijeme Mjesto Tema događanja Sortable Date

Rezervirajte lokalno
uvodno predavanje

rezervirajte ovdje

ili nazovite 
+385(92)3201865

Dogovorite predavanje

Sanda Itey, TM učiteljica, Velika Gorica

Sanda Itey je certificirana učiteljica transcendentalne meditacije, drži uvodna predavanja i vodi TM centar Velika Gorica.
više